Pilte program, Maj-Juni 2014

Posted by on 26. maj 2014

PILTENE….er altså de sejeste   :-)

Efter en fantastisk maj måned, hvor alt er gået efter planen (næsten, da der er nogle der er mindst 80 år og lettere senile) hvor alle kunne det de skulle, med en del hjælp, så fik vi endelig mærkerne vi har arbejdet med, efter en lille prøve i det nye kredshus.

Nu er vi ved at være ved slutningen af denne del af sæson 2013-2014, og vi der har møde om torsdagen, bliver desværre ramt af en del helligdage her på det sidste, så der er ikke mange møder tilbage.

Meeeen vi kan huske tilbage på en masse spændende møder, lejre og arrangementer, og så i øvrigt ellers glæde os til en ny sæson efter sommerferien.

Jeg vedhæfter kredsens aktivitetskalender til denne udsendelse af programmet.

Samtidig udleveres det i trykt form på mødet Torsdag d. 12. juni, som er sidste ordinære møde før sæsonafslutningen, som du snart kan læse mere om et andet sted på hjemmesiden.

Inden da må Heidi og jeg lige udtrykke vores store beundring for alle de pilte der var med på Mølleå-sejlads, I VAR BARE SEJE.

Sikken hyggelig, men lidt hård dag, og stor tak til de forældre der var med til at få det til at lykkes, også med oprydningen efter den lidt sene hjemkomst.

Torsdag d. 29. maj
Mødet aflyst – Kr. Himmelfarts dag

Torsdag d.  5. Juni
Mødet aflyst – Grundlovsdag

Torsdag d. 12.Juni
Hyggenyggeafslutningsmøde

Onsdag d. 18. Juni
Sæsonafslutning – læs mere på hjemmesiden

såerdetvedatværesluthilsen
Heidi G og Michael

Kommentarer er lukket